PC-support

(Tele og Datapartner AS)

PC-Support;

Vi håndterer ulike former for hjelp til din PC.

 

- Alle PCer vi selger gjør vi en klargjøring på, dvs at vi legger inn ditt brukernavn, ev passord, oppdaterer windows, oppdaterer Java, Flash, Reader, fjerner 30 dagers prøveversjoner (spam), legger inn "open office.org", slik at du har tilgang på tekstbehandling, regneark og presentasjoner. (vil du heller ha Microsoft Office så er jo det ditt valg, men da koster det ekstra for produktet) Vi legger også inn gratis antivirusprogram (Microsoft Security Essentials / Windows defender). Vi legger inn Ccleaner, som rydder etter deg på maskinen med et par knappetrykk, og ett program for fjerning av spyware/malware.

 

- Vi tar imot PCer for problemløsning; Virusfjerning, Javaoppgraderinger, generelle programoppdateringer, som Flash, Reader, windowsoppdateringer, driveropdateringer, BIOS-oppgradering, gjenoppretting av slettede bilder og dokumenter, selv om harddisken skulle ha blitt formattert (ved slik gjenoppretting må man vise legitimasjon, og attestere skriftlig at man er rett eier av bildene / dokumentene, slik at vi som servicested ikke havner i juridisk uføre). Vi kan ikke gjenopprette programmer.

 

- Fysiske reparasjoner må vi vurdere fra sak til sak, om vi kan bistå med. Bytting av skjerm på bærbar PC, rens av innvendig kjøling i laptop, bytting av deler inni PCen, oppgradering av RAM er ting vi gjør av og til. Enkelte PCer kan være vanskelige å komme til inni, eller deler kan være vanskelige å skaffe. Derfor varierer det hva vi kan utføre av slike oppgaver.

 

- Vi er IKKE et garantiverksted for noen leverandører av PC, selv om vi driver med PC-support. Dette faktum bergrenser også hva vi kan / ønsker å gjøre "fysisk" med PCer som er i garantitid.

 

Typiske priser er;

 

- Klargjøring av PC hos oss i forbindelse med kjøp fra oss; inkludert i prisen for PCen.

- Fjerning av virus, kjøre oppdateringer; 400-500 kroner

- Klargjøring av ny PC kjøpt annet sted; 600.-

- Gjenoppretting av slettet data; 800.-

- Kun oppdatering av Java / sletting av gammel Java; 100.- (vi gjør dette mens du venter på stedet)

 

Ved spesielt tidkrevende service (mer enn 1 dag jobb) kan prisene av og til være noe høyere.