Om

Rortunet

Om oss;

 

Tele og Datapartner AS er vårt juridiske navn.

Butikken ble startet opp på Rortunet butikksenter i 1998, av lokale gründere. Den ble solgt til nåværende eier i august 2001. Kjerneområder vi jobber med er; Abonnementer for Telenor privat og bedrift, kommunikasjonsløsninger for bedrift (Mobilt Bedriftsnett), salg av mobiler med tilbehør, salg av PCer med tilbehør, PC-service, og smårekvisita, som for eksempel blekkpatroner. Vi holder til på Rortunet butikksenter, ved siden av apoteket og Princess.

 

Våre åpningstider følger senteret, og er;

- Mandag til fredag; 10-20

- Lørdag; 10-18

Søndager stengt.

 

Vi kan kontaktes på mail; knut.erik.andersen@mobildata.no / rortunet@mobildata.no

Eller på telefon; 31280093

PC salg og service;

 

Vi på MobilData Rortunet har syslet med PC salg og service i over 15 år. I forkant av å drive MobilDatabutikken hadde vi et firma som bare drev med bygging, oppgraderinger, salg og service av stasjonære PCer, det het Maskinvarehuset AS. Den erfaringen har vi tatt med som grunnlag "i bunn". Nå for tiden handler det derimot mest om bærbare maskiner, men kom gjerne med din stasjonære også, om du trenger service på den. Skjerm, mus og tastatur har vi, du trenger bare å ta med selve "kassa". Vi utfører klargjøring av nye PCer før bruk, virusfjerning, optimalisering for bedre brukshastighet og flyt, rengjøring av vifte og kjøling, gjenoppretting av tapte / slettede data, også fra formattert disk. Rimelige priser.

Mobilt Bedriftsnett fra Telenor

Du kan bestille Mobilt Bedriftsnett fra Telenor til din bedrift via oss, og vi kan hjelpe deg å sette opp en smidig løsning for kommunikasjon i din bedrift. Fastnett hovednummer inn til mobilene, sett over, internnummer, kø, svargrupper, tidsstyring av velkomstmeldinger og mye mer.

For privatkundene har vi abonnementer fra Telenor og Djuice. Taleabonnementer og Mobilt Bredbånd.

Du kan kjøpe mobil både med og uten binding til Telenor og Djuice, ta kontakt for å sjekke hva som vil lønne seg mest for deg i hvert enkelt tilfelle.

Av og til kan man oppleve at "virusprogrammer" spretter opp fra intet, for å advare om lassevis av problemer. Dette er ofte falske antivirusprogram, og ikke sjelden er selve "advarselsprogrammet" det eneste problemet på maskinen. :)

Det er sannsynlig at du blir like lykkelig som disse unge, vakre menneskene om du er kunde hos oss! ;)

Copyright © All Rights Reserved